Ràdio Montblanc

Boikot, Diluvi, Búhos i Alidé Sans, nous grups confirmats a l’Acampada Jove 2019

El festival, que tindrà lloc a Montblanc, amplia i mou l'espai República per minimitzar el temps d'espera a les cues

Boikot, Diluvi, Búhos i Alidé Sans són els quatre nous grups confirmats que actuaran a l’Acampada Jove 2019. Se sumen als grups que s’han anat coneixent les darreres setmanes, com Oques Grasses, Doctor Prats, Green Valley o Zoo. El cartell al complert es donarà a conèixer en un concert a Barcelona el proper 28 de maig.

Aquests quatre nous noms s’han anunciat aquest dimarts a Montblanc, on també s’han presentat altres novetats de l’edició d’enguany, l’onzena a la vila. L’organització aposta per ampliar l’Espai República, estrenat l’any passat, on es va donar protagonisme a la música de cantautores.

A més, es mou i s’instal·larà a tocar de la zona 1 d’acampada. Al seu temps, això farà moure les guixetes d’entrades que se situaran on hi havia l’espai república, a tocar de la zona 4 d’acampada. Des de l’organització del festival confien que així es minimitzaran els temps d’espera a les cues. El director del festival, Pau Morales, destaca que “confiem que així es reduirà dràsticament el temps d’espera a les cues”. A més, aquells que arribin a Montblanc amb els autobusos de l’organització s’estalviaran les cues i ja entraran amb la polsera d’acampat.

En aquest espai també hi haurà un nou servei de càrrega de mòbils, perquè els acampats puguin deixar els seus dispositius connectats a la corrent mentre fan vida al recinte del festival.

Aquesta serà la darrera edició de l’Acampada Jove amb el conveni actual amb l’Ajuntament de Montblanc. La voluntat de les dues parts és que el festival continuï a Montblanc, però esperaran a formalitzar-ho un cop passades les eleccions municipals, perquè sigui el nou govern qui ho signi. L’alcalde, Josep Andreu, ha assegurat que “si tornem a tenir la confiança del poble de Montblanc, l’endemà de les eleccions us tornarem a cridar per signar el conveni. Hem cregut que era ètic fer-ho passades les eleccions”.

L’organització del festival, que l’any vinent celebrarà els seus 25 anys d’història, també reforçarà la neteja del recinte de l’acampada un cop acabat el festival, per minimitzar al màxim l’impacte ambiental. També es tornarà a conscienciar als acampats de la importància de reciclar tots els residus que es generin. El festival tindrà lloc a Montblanc del 18 al 20 de juliol.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp