Bon Preu presenta avui la Ciutat Logística que implantarà a Montblanc

Avui es farà un acte públic a les 6 de la tarda al cinema del Casal Montblanquí

Bon Preu desplega avui tota la seva maquinària per presentar a Montblanc la Ciutat Logística que implantarà al polígon de CIMALSA a la vila.

Serà la posada de llarg d’un anunci que es va conèixer fa un any. El novembre del 2021, el llavors vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, va anunciar que Bon Preu seria la primera empresa en implantar-se al Logis Montblanc. I avui és Bon Preu, un any després, qui des de Montblanc donarà tots els detalls de la seva implantació a la vila, on invertirà 50 milions d’euros i crearà, d’entrada, 500 llocs de treball.

L’acte obert al públic tindrà lloc avui a les 6 de la tarda al cinema del Casal Montblanquí i comptarà la presència del president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font. Abans, a les 4, s’ha convocat una reunió amb empresaris del territori ontambé hi participarà la Cambra de Comerç de Reus. L’acte ha de servir per donar detalls de la futura Ciutat Logística de Bon Preu.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que també participarà a l’acte, ha explicat que “l’acte de Bon Preu d’aquest dijous és la culminació de 17 anys de feina per poder concretar el polígon logístic”.

Josep Andreu, alcalde de Montblanc

Andreu assegura que durant l’acte d’avui dijous l’Ajuntament donarà més detalls sobre la implantació d’un nou barri a Montblanc que ha de servir per pal·liar el dèficit d’habitatge de la vila i per poder assumir la demanda d’habitatge que hi pot haver amb la implantació de Bon Preu.

Andreu parlar dels plans de l’Ajuntament en matèria d’habitatge amb l’arribada de Bon Preu

En paral·lel, s’espera que aviat comencin les obres d’urbanització del polígon que suposaran una inversió total de 26 milions d’euros. En total, el Logis Montblanc tindrà 89 hectàrees de sòl industrial. Bon Preu ha adquirit 20 hectàrees de terrenys per implantar la seva Ciutat Logística, que donarà cobertura al sud de Catalunya i a les comarques de Lleida.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp