Ràdio Montblanc

Bonpreu s’implantarà al Logis Montblanc amb una inversió de 50 milions

Es preveu la creació de prop de 500 llocs de treball

Bonpreu implantarà un centre logístic a Montblanc amb un inversió de prop de 50 milions d’euros. Donarà servei a les comarques de Tarragona i Lleida i també a l’Aragó i es calcula que podria generar fins a 500 llocs de treball.

És l’única empresa que va presentar oferta per comprar les dues primeres parcel·les del Logis Montblanc que CIMALSA va comercialitzar. Es tracta d’un terrenys de gairebé 20 hectàrees on l’empresa de supermercats catalana implantarà el seu centre logístic, un dels més grans del país.

Ho ha anunciat aquest dijous des de Montblanc el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró. Assegura, a més, que és una de les més grans inversions fetes a la comarca en els darrers deu anys.

L’Ajuntament de Montblanc ha celebrat que el Logis Montblanc comenci a ser una realitat després de gairebé 20 anys de treball. Esperen que sigui un gran impacte per l’economia de la Conca de Barberà i ajudi a revertir el despoblament que pateix. Ho ha explicat l’alcalde, Josep Andreu.

Amb l’arribada de la primera empresa, CIMALSA començarà a exectuar l’urbanització del polígon amb una inversió de 15 milions d’euros. S’espera que pugui estar llest a finals del 2022. A més, de manera paralel·la, l’empesa podrà començar a construir el seu centre logístic. isidre Gavín, secretari de Territori i Mobilitat, ha destacat que “el més important és que de manera paralel·la a la urbanització, l’empresa podrà començar a construir”.

El polígon, que te un total de 356.000 metres quadrats, comptarà amb una planta fotovoltaica per fer-lo totalment sostenible, a més d’una futura estació ferroviària.

El termini de presentació d’ofertes per les primeres parcel·les es va acabar just aquest dilluns.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp