Bretanya, territori convidat a la dinovena edició de Terrània

El festival internacional de ceràmica tindrà lloc del 23 al 25 de setembre

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebrarà la dinovena edició els dies 23, 24 i 25 de setembre. I a pocs mesos de celebrar-se, ja es coneix el cartell que permetrà fer difusió del festival.

El cartell utilitza enguany una peça del ceramista bretó Philippe Dansette ja que el territori convidat és Bretanya. L’any passat, encara sota els efectes de les restriccions de la pandèmia, no hi va haver cap territori convidat. D’aquesta manera es vol destacar aquest pas cap a la recuperació d’algun dels trets característics del festival, com és el seu caràcter internacional. L’any 2019 es va convidar Suïssa. 

Com és habitual la imatge del cartell serà la protagonista del flyer de promoció i de la portada del programa que està pràcticament enllestit tot i que encara faltin quatre mesos per a l’esdeveniment.

En el cartell figura la distinció del Premi d’Honor de l’Associació de Ceramistes de Catalunya en la modalitat Premi Artesania de Catalunya que es va rebre l’any 2018 i que sempre s’incorpora al material gràfic de Terrània.

Durant les properes setmanes s’aniran presentant les novetats del festival entre les quals destaca l’exposició del fons Terrània de l’Ajuntament de Montblanc. També es donaran a conèixer els noms dels 27 ceramistes que prendran part en el festival. A banda dels 7 ceramistes de Bretanya, la resta són catalans (12), d’Espanya (5), de França (2) i dels Països Baixos (1).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp