Oficina de Turisme

Brickània arriba a la cinquena edició amb novetats

El festival de Lego de Montblanc tindrà lloc aquest proper cap de setmana

Montblanc tornarà a ser aquest cap de setmana la capital del Lego amb el festival Brickània, que arriba a la cinquena edició. Un any més, les construccions fetes amb Lego protagonitzaran aquest festival, que s’adreça especialment a un públic familiar.

Durant aquest proper dissabte i diumenge 8 i 9 de juny, el claustre i l’antiga església de Sant Francesc, així com l’antic hospital de Santa Magdalena, acolliran activitats amb les peces de Lego com a protagonistes.

Després d’uns anys amb la temàtica Star Wars com a protagonista, enguany els Superherois seran el principal reclam. Es podran veure en alguns dels quinze diorames que s’han instal·lat al recinte del festival, i protagonitzen també el cartell de Brickània. Enguany, a més, els assistents podran participar en la realització d’un mosaic de superherois fet a bricks.

Enguany el festival aposta, més que mai, per la robòtica, amb activitats adreçades a joves i famílies. L’empresa Dynamind coordinarà les activitats per descobrir les múltiples aplicacions de les peces de Lego. Com l’any passat, dissabte i diumenge al matí Brickània acollirà una competició demostrativa dels alumnes que realitzen l’extraescolar de robòtica als centre del Camp de Tarragona. I a les tardes es farà un taller adreçat a diversos segments de públics: de 3 a 6 anys, de 6 a 9 anys, de 7 a 12 anys i un altre adreçat a famílies. L’objectiu és treballar la robòtica amb peces de Lego.

Una altra novetat és un joc de pistes on els participants hauran de localitzar unes lletres i uns personatges amagats a nou espais de Montblanc. Un cop trobades s’haurà de formar una paraula i això servirà per poder participar a un sorteig de productes Lego. També destaca el circuit amb Lego que es podrà veure a Santa Magdalena.

No hi faltaran els clàssics del festival, com el concurs de creativitat amb Bricks, la zona de venda de productes, els diorames o l’àrea de jocs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp