Brickània obres les inscripcions per a dioramistes i botiguers

L'edició del 2024 tindrà lloc el 8 i 9 de juny

L’Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat aquesta setmana el procés d’inscripció de dioramistes i botiguers que prendran part a la setena edició de Brickània, el festival de construccions de Lego de Montblanc. 

Els interessats es poden descarregar les bases de participació a través del web www.brickania.cat i omplir un formulari per sol·licitar poder ser algun dels encarregats de muntar diorames o bé de disposar un espai de venda especialitzada.

El període d’inscripció es tancarà el 17 de desembre. A partir d’aquell moment l’organització farà la tria dels dioramistes. Es tracta d’un concurs en el qual el premi és participar a Brickània i una quantitat en metàl·lic en funció de les dimensions del muntatge. 

Als dioramistes se’ls demana que acreditin experiència en aquest tipus de muntatges, que proposin temes originals i posades en escena inèdites, i que s’adaptin a les mides de diorames que suggereix l’organització.

En el cas dels botiguers també es mira de garantir l’especialització i que els visitants puguin trobar peces úniques, descatalogades i les darreres novetats.

El festival es va recuperar enguany després de tres anys sense celebrar-se i tornarà a omplir el recinte de Sant Francesc i l’antiga església de Santa Magdalena els dies 8 i 9 de juny de 2024. 

Durant el primer trimestre de l’any vinent està previst que es presenti el cartell i el programa del festival.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook