Ràdio Montblanc

Brickània posa a la venda les entrades de la seva primera edició

Hi haurà diorames fets amb Lego, exposicions i demostracions de robòtica

Montblanc es prepara per acollir, el proper 20 i 21 de juny, la primera edició del festival Brickània, dedicat al món del Lego. Aquest dilluns s’han posat a la venda les entrades,

La venda anticipada evita haver de fer cues els dies del festival i ja es ve fent habitualment per Clickània, a l’octubre. La bona acollida d’aquesta mesura per al festival de Playmobil ha fet que es repeteixi en ocasió del primer festival de Lego de Montblanc.

Els preus de les entrades són populars. Els joves d’entre 7 i 13 anys pagaran 2 euros, a partir de 14 anys 3 euros i fins a 6 anys l’entrada és gratuïta. Si es vol adquirir l’entrada per a tot el cap de setmana, a partir de 14 anys tindrà un preu de 4 euros, joves d’entre 7 i 13 anys 3 euros, i fins als 6 anys també serà gratuït.

Un cap de setmana ple d’activitats
Com ja passa a Clickània, Brickània acollirà exposicions de diorames, que reproduiran diverses escenes fetes amb peces de Lego, com ara el Montblanc Medieval, Harry Potter, Star Wars o El Senyor dels Anells. També hi haurà activitats paral·leles i espai de venda.

Un dels atractius del festival seran les demostracions de robòtica, que aniran a càrrec dels alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la URV.

Professors i alumnes de l’ETSE explicaran les aplicacions de la línia de robòtica de Lego. Es tracta d’un taller molt experiencial, on de la teoria es passa a la pràctica. S’adreça a un públic inquiet i amb ganes d’aprendre. Tant se val l’edat, encara que els alumnes a partir de secundària poden trobar-hi utilitat relacionada amb els estudis. Les inscripcions per participar es faran directament a la taula d’informació ubicada al claustre de Sant Francesc. Les places per a cada sessió seran limitades a l’aforament de la sala. El preu és de 2,00€.

També hi haurà una demostració de la rèplica del robot Curiosity de la NASA, que actualment està explorant el planeta Mart i també es farà una exhibició de competició entre robots.

També, com ja es fa al festival de Clicks, hi haurà un concurs de diorames fets amb bricks de Lego. Es tracta d’un concurs de creativitat que s’haurà de fer amb una caixa de 21 peces. Es farà cada dia a partir de les 11 i els participants tindran una hora per fer el muntatge. L’activitat, que es fa en col·laboració amb Barjaula, està dividida en diverses categories.

Tot el programa es pot constrular a brickània.cat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp