Brickània posa a la venda les entrades i tiquets per als tallers de robòtica

La sisena edició del festival tindrà lloc els dies 10 i 11 de juny

Aquesta setmana s’han posat a la venda les entrades i els tiquets per a realitzar els tallers  programats en la sisena edició de Brickània, el Festival de Lego de Montblanc, que se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de juny. 

Durant les darreres setmanes només es podien adquirir entrades i a partir d’ara es poden reservar les places per prendre part activa en els tallers. Són activitats d’aforament limitat i, per tant, es recomana reservar amb temps.

Brickània es recupera després de tres anys i l’organització és conscient de l’interès que ha despertat aquesta edició tan especial. Per aquest motiu a banda de l’espai d’exposició i venda s’ha preparat una proposta molt intensa i variada de tallers de robòtica.

Durant els dos dies del festival, l’empresa Dynamind coordinarà activitats per descobrir les múltiples aplicacions lúdiques i pedagògiques de les peces de Lego. S’adrecen a un ampli ventall d’edats i també s’ha pensat fer-les en família. Tindran lloc a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc. Per a prendre-hi part cal haver adquirit l’entrada al festival. Totes les activitats tenen el preu d’1€. 

Aquests són els tallers que s’han programat:

  • Lego per a docents

Taller pràctic adreçat específicament a docents per introduir la robòtica educativa. S’estrena en aquesta edició

  • Lego Family (adults i infants de 6 a 12 anys)

Grans i petits han de construir un projecte conjunt amb Lego WeDo i executar la programació d’un robot. 

  • Tangram (de 3 a 6 anys)

Activitat de construcció passant d’un pla de dues dimensions a tres.

  • Learn to learn (de 6 a 9 anys)

En petits grups de treball els nens i nenes han de resoldre un problema a través d’una història.

  • Lego Wedo (de 7 a 12 anys)

En grups reduïts, s’experimenta física i matemàtiques de manera amena i es practica mitjançant la construcció i la programació.

  • Taller sensorial amb Lego (de 6 a 12 anys)

Construcció d’una figura guiant-se només amb el tacte

A més, l’església de l’antic hospital de Santa Magdalena es convertirà en un espai lúdic amb la coordinació d’Inspiringbricks, amb activitats de creació d’un clauer o de tres mosaics de superherois o la construcció d’un mosaic lliure. En aquest cas l’accés no requereix reserva prèvia, però només es podrà fer amb l’entrada al festival.

Com cada any, per als més petits tindrà lloc el Concurs de Creativitat amb Bricks. Consisteix a fer una construcció amb bricks a partir de material de Lego Clàssic de 520 peces. Com és habitual, el preu d’inscripció és de 2,00€ i hi ha dues categories: Merlet, entre 7 i 9 anys, i Torre, entre 10 i 12 anys. Les inscripcions també queden obertes des d’aquesta setmana.

Les entrades anticipades i les de les activitats es poden adquirir a www.brickania.cat.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook