RM

Brickània ultima els detalls per obrir portes aquest cap de setmana

Els diorames fets amb Lego ja s'han instal·lat a l'antiga església de Sant Francesc

El festival Brickània ultima aquests dies els darrers detalls per obrir portes aquest cap de setmana. La primera edició del festival de Lego es farà a Montblanc aquest dissabte i diumenge, a l’antiga església de Sant Francesc.

Els diorames ja s’hi han instal·lat, i durant tot el cap de setmana es podran veure, a més de participar a les activitats paral·leles que s’han preparat. Brickània acollirà exposicions de diorames, que reproduiran diverses escenes fetes amb peces de Lego, com ara el Montblanc Medieval, Harry Potter, Star Wars o El Senyor dels Anells. També hi haurà espai de venda.

Un dels atractius del festival seran les demostracions de robòtica, que aniran a càrrec dels alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la URV. Professors i alumnes de l’ETSE explicaran les aplicacions de la línia de robòtica de Lego. Es tracta d’un taller molt experiencial, on de la teoria es passa a la pràctica. S’adreça a un públic inquiet i amb ganes d’aprendre.

També hi haurà una demostració de la rèplica del robot Curiosity de la NASA, que actualment està explorant el planeta Mart i també es farà una exhibició de competició entre robots.

També, com ja es fa al festival de Clicks, hi haurà un concurs de creativitat que s’haurà de fer amb una caixa de 21 peces. Es farà cada dia a partir de les 11 i els participants tindran una hora per fer el muntatge. L’activitat, que es fa en col·laboració amb Barjaula, està dividida en diverses categories.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp