Alex Lopez

Buhos, VadeBo i Sense Sal primeres confirmacions per l’Acampada Jove 2018

També s'han posat a la venda les entrades que ara tenen un preu de 35 euros

L’Acampada Jove ha anunciat ja els primers grups que participaran a l’Acampada Jove d’aquest 2018. Per quart any consecutiu, Buhos torna a Montblanc per presentar el seu últim àlbum La Gran Vida. Els calafellencs donaran el toc rock i faran ballar a tot el públic de l’Acampada Jove. D’altra banda, els valencians VaDeBo portaran un cop més la seva música que impregna lluita i compromís social. I, finalment, Sense Sal tornaran carregats d’energia per presentar-nos el seu nou disc Només Tenim la Veu d’estil pop-folk festiu.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha valorat molt positivament la trajectòria del festival: “un any més encarem una nova edició de l’Acampada sense perdre l’esperit que la fa inigualable. Convertim un descampat en un espai d’oci alternatiu on els i les joves poden viure tres dies de festa, lluita i llibertat”. D’altra banda, Morales ha afegit que “des de l’organització fem un esforç per fer més assequible el festival a tots els i les joves i per això aquest any abaixem els preus”.

Coincidint amb aquest primer anunci, l’organització ha posat a la venda les entrades pel festival que actualment tenen un preu de 35€ els tres dies.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp