Carme Forcadell presenta el seu llibre a la biblioteca de Montblanc

Ahir va ser el primer cop que Forcadell tornava a Montblanc, després dels 3 anys i mig que va passar a la presó

L’expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va ser aquest dijous a Montblanc per presentar el seu llibre ‘Escrivim el futur amb tinta lila’. Un acte organitzat per Esquerra Republicana de Montblanc.

Abans de la presentació del llibre, Forcadell va participar a l’acte que, cada dijous, organitzen ‘Gent de Montblanc per la llibertat’, a la plaça 1 d’Octubre, on demanen amnistia per tots els encausats independentistes.

“El temps a la presó ningú te’l pot compensar”

La presentació del llibre es va fer a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la biblioteca de Montblanc, que es va omplir amb més d’una cinquantena de persones. Forcadell va explicar, durant la presentació del llibre, la seva experiència i tasca a les quatre presons on va estar. Fruit d’aquesta vivència, Forcadell va posar èmfasi en què cal una reforma del codi penal, així com un canvi pedagògic social. Pel que fa al codi penal, Forcadell opina que cal “treure la bestialitat de la presó preventiva” i fer “que les presons siguin més obertes”.

A l’acte hi havia també Jose Antonio del Castillo, funcionari de la presó de Mas d’Enric, on Forcadell va estar tancada. En declaracions a Ràdio Montblanc, del Castillo ha explicat la seva relació amb l’expresidenta del Parlament.

Jose Antonio del Castillo, funcionari de la presó de Mas d’Enric, on va estar tancada Forcadell

Després de la presentació del llibre, Forcadell va realitzar un col·loqui sobre les dones i la política amb la presidenta del Consell Comarcal de la Conca i regidora a l’Ajuntament de Montblanc per Esquerra, Carme Pallàs.

Presentació llibre Carme Forcadell
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook