‘Carrer Major’ celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb un especial del radioteatre ‘Olla barrejada’

Es va celebrar aquest diumenge 27 de març a Reus

Les vuit ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona que de dilluns a divendres produeixen el programa “Carrer Major” han celebrat el Dia Mundial del Teatre escenificant l’obra de radioteatre “Olla barrejada” de l’humorista gràfic Napi i el periodista i dramaturg Carles Marquès amb vuit companyies del teatre del territori. L’acte ha omplert l’Orfeó Reusenc i ha estat un punt de trobada i celebració del teatre amateur d’arreu del Camp.

L’acte, conduït pel periodista Eduard Virgili, ha comptat amb la participació de diverses companyies de teatre del territori, entre elles el grup Fila Zero de Montblanc. També hi han participat del Bravium Teatre (Reus), (H)istrionis Teatre (Tarragona), Treateràpia (Altafulla), Nus Escènic (Torredembarra), Grup de Teatre Quo Vadis (l’Hospitalet de l’Infant), Moixera (la Selva del Camp), i Dramèdia Teatre (Riudoms), i s’ha tancat amb les actuacions de Fito Luri i Joan Masdéu. També hi han près part Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, Carles Pellicer, alcalde Reus, i Daniel Recasens, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Reus.

L’acte, que s’ha celebrat a Reus coincidint amb els 40 anys de LANOVA Ràdio de Reus, ha servit per tancar l’espai de radioteatre engegat pel programa aquesta temporada, i s’ha pogut escoltar en directe per les vuit emissores.

El “Carrer Major” s’emet cada tarda de dilluns a divendres, de 16 a 19 h, a LANOVA Ràdio de Reus, Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ona La Torre, Ràdio Montblanc, Ràdio la Selva, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i BxC Ràdio, amb la col·laboració de La Xarxa.

Fila Zero a l'especial 'Carrer Major' des de Reus
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook