CiU

Cesc Viñas, cap de llista de CiU a Montblanc

La formació renova la cara visible del partit i aposta per renovar la candidatura

Cesc Viñas serà el cap de llista de Convergència i Unió a Montblanc. La candidatura ha renovat la seva cara visible a Montblanc i estan treballant per presentar una llista totalment renovada. L’assemblea local del partit va aprovar per unanimitat que Viñas encapçali la llista per les propers eleccions la setmana passada.

Amb l’objectiu de “renovar l’Ajuntament”, CiU es presentarà a les eleccions amb una llista molt renovada i amb moltes cares noves, segons ha assegurat el partit en un comunicat fet públic. De fet, la federació nacionalista renova també el cap de llista, que a les passades eleccions municipals va ser Carles Carreras, actual regidor a l’Ajuntament de Montblanc, que no anirà a la llista. Manel Requena, el número dos de la candidatura fa quatre anys, si que repetirà a la candidatura. Viñas ja va participar de les llista electoral de les passades eleccions on ocupava el número 6. CiU ja treballa per presentar el programa electoral i la resta d’integrants de la llista els propers dies.

Els resultats de CiU a a Montblanc havien anat baixant des de l’any 1999 quan aconseguien ser la força més votada amb 5 regidors. L’any 2003 passaven a ser tercera força amb 3 regidors, el 2007 repetien resultat i el 2011 es mantenien com a tercera força però amb només 2 regidors al consistori montblanquí.

Cesc Viñas, de 27 anys, és llicenciat en Economica i màster en Gestió Públic. És una persona activa a la vila, on col·labora amb diverses entitats com els Grallers de Montblanc, l’Associació Medieval, la Congregació de la Sang o la comissió de festes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp