Josep Ardila

Cesc Viñas deixa el PDeCAT i passa a ser regidor no adscrit

El que va ser cap de llista de la formació fa quatre anys anuncia que formarà part d'una altra candidatura

El regidor del PDeCAT a l’Ajuntament de Montblanc, Cesc Viñas, ha abandonat el partit aquest dimecres al plenari municipal i ha passat a ser regidor no adscrit. Així ho va comunicar aquesta setmana a la militància del partit, i aquest dimecres s’ha oficialitzat al plenari.

Viñas va ser cap de llista les passades eleccions municipals de Convergència i Unió i ara, a dos mesos de les properes eleccions municipals, ha decidit deixar el partit i acabar la legislatura com a regidor no adscrit a cap partit. Tot plegat com a pas previ a formar part d’una altra candidatura. Tot i que Viñas no ho ha dit clarament, he deixat entreveure que formarà part de la candidatura d’Agrupament Catalanista de Montblanc, que actualment ostenta l’alcaldia. “Em sumo a un equip amb experiència contrastada”, ha explicat.

En el seu discurs, Viñas ha destacat que “durant aquests anys he après que la tasca d’oposició a l’Ajuntament és de poca utilitat. El PDeCAT va decidir ser a l’oposició, i ara crec que puc aportar més”, en referència a l’oferiment d’entrar a l’equip de govern que l’alcalde va fer al PDeCAT a l’inici de la legislatura i que el partit va rebutjar. També ha destacat que “les meves conviccions polítiques han canviat, crec que les persones són el més important”.

Viñas també ha volgut agrair als votants que el van permetre ser regidor i a totes les persones que han treballat amb ell durant aquests quatre anys de legislatura.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp