Foto: Juan Miguel Morales

Cesk Freixas i Pau Vallvé encapçalen el cartell de la segona edició del Musi-Cata

El festival arriba a la segona edició amb més concerts al celler Mas Foraster

El celler Mas Foraster tornarà acollir enguany el festival Musi Cata, que arriba a la segona edició amb més concerts i diverses novetats.

La filosofia no canvia: maridar bona música amb els vins del celler Mas Foraster de Montblanc. Enguany s’han programat cinc edicions amb set concerts diferents entre els mesos de maig i desembre, entre els quals el de Xavi de la Salud Trio, Cesk Freixas, Pau Vallvé o Xavi Torres Trio.

El primer dels concerts serà el dissabte 23 de maig amb Xavi de la Salud Trio a la sala de l’interior del celler. El següent concert s’ha programat pel 4 de juliol, amb El Rebost i Cesk Freixas al pati exterior, igual que el concert de Pau Vallvé sol + looper i La Tia Samba del dia 15 d’agost. A l’octubre, el dia 10 es podrà veure Xavi Torre Trio i el 19 de desembre el Cor de Gospel de l’Aula de Músics.

Els concerts es faran a les 7 de la tarda al pati del celler els mesos d’estiu i a l’interior a la tardor. Abans del concert, es farà un visita al celler i una cata de vins. El seu organitzador, Jonatan Tarafa, ha destacat que “en l’edició d’enguany hem volgut mantenir la filosofia del festival però fer un pas més portant a artistes de més renom”.

A la passada edició unes 300 persones van passar pels diversos concerts que es van programar i enguany esperen arribar a les 500. Des del celler, Julieta Foraster ha assegurat que “és una bona manera de donar-se a conèixer i promocionar Montblanc”.

Les entrades, que tenen un preu d’entre 20 i 25 euros, es podran comprar enguany a través de la plataforma entradium.com, a més de al mateix celler i l’estudi de fotografia Jon TC Photo de Reus. Ràdio Montblanc és el mitjà oficial del festival, i durant les setmanes prèvies a cada concert se’n farà difusió amb entrevistes als diversos músics.

Enguany també s’ha renovat totalment la imatge corporativa del festival.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp