Ràdio Montblanc

CiU presenta una candidatura “preparada per governar Montblanc”

Josep Gomis participa a l'acte central de la formació política, amb Cesc Viñas de cap de llista

CiU va celebrar aquest dimecres l’acte final de campanya a l’antic hospital de Santa Magdalena, amb la participació dels membres de la candidatura, a més del director dels serveis territorials de Territori i Sostenibilitat, Cèsar Puig, i l’exalcalde de Montblanc, Josep Gomis.

Durant l’acte, es van presentar alguns dels punts més destacats del programa electoral de la formació, on destaca l’aposta per fer un centre històric amable per viure-hi, la creació d’un pla d’inclusió social, fer l’Ajuntament més eficient i accessible als ciutadans i arranjar la carretera de Reus fins a la caserna dels Mossos d’Esquadra. Són algunes de les propostes que CiU porta al seu programa.

El cap de llista, Cesc Viñas, va parlar de les prioritats del Montblanc dels propers anys, apostant més fort pel turisme, desenvolupant el centre logístic de Cimalsa i fomentant la participació ciutadana.

També va explicar que “estem preparats per governar, tenim una llista amb gent preparada i amb moltes ganes de treballar per Montblanc”. També va parlar de futur, assegurant que “a Montblanc ha de governar la llista més votada, i si cal donarem suport per aconseguir una majoria àmplia. El govern d’unitat no ha sigut real i no farem cap xec en blanc per entrar el govern, tenim opinió pròpia i volem que es respecti”.

Viñas també va destacar que si els toca estar a l’oposició treballaran de manera “constructiva, civilitzada i comunicativa”, afegint que “s’ha de mantenir el clima de concòrdia que s’ha aconseguit aquesta legislatura”.

Josep Gomis va assegurar que “la llista de CiU és preciosa, ja que hi ha gent amb moltes ganes de treballar per la vila”, i va destacar que “el cap de llista està molt preparat”. “En aquests moments Montblanc té un bon alcalde, però com diu el lema, treballem pel futur, i estic convençut que el relleu serà la candidatura de CiU”.

Gomis va acabar dient que “qui va crear les bases de la industrialització a Montblanc van ser governs de convergència, podeu anar amb el cap ben alt, nosaltres som així”, i va afegir que “els resultats seran millor del que us penseu aquest diumenge”.

Cèsar Puig va parlar, durant la seva intervenció, de la importància de les obres de l’A-27, que ha de connectar Montblanc amb el Camp de Tarragona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp