Ràdio Montblanc

Clickània omplirà Montblanc d’aficionats al món de Playmobil durant dos caps de setmana

L'onzena edició del festival arrenca aquest divendres i tindrà una durada de cinc dies

Els dos propers caps de setmana Montblanc acollirà aficionats i col·leccionistes de Playmobil i moltes famílies interessades a passar moments únics en un entorn privilegiat. Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, arriba a l’onzena edició i tindrà una durada de cinc dies repartits en dos caps de setmana: 12, 13, i 14 d’octubre i 20 i 21 d’octubre.

Un any més, el principal atractiu serà l’exposició de grans diorames que, com sempre, s’han elaborat amb tot tipus de detall. Aquest any, per exemple, se’n pot veure un dedicat als bombers mentre apaguen un incendi, un altre sobre les diverses cultures del món o un on s’hi pot apreciar com viuen els samurais. En total, una desena de muntatges que deixaran amb la boca oberta als visitants.

A més, en dues de les sales del claustre hi haurà la possibilitat d’aprendre a muntar diorames. A la sala polivalent es farà el taller de miniatures a càrrec de Carla Olivares, una activitat iniciada amb èxit l’any passat. A la sala de les Corts Catalanes també es repeteix l’exposició i demostració de maquetisme a càrrec de José Luis Cardós i Marc Romero.

A l’antic hospital de Santa Magdalena, durant els dos caps de setmana, els visitants podran gaudir de l’exposició dels muntatges dels aficionats que participen en l’onzena edició del concurs de creació de diorames, tot un clàssic on hi prendran part més de mig centenar d’aficionats als clicks.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp