Oficina de Turisme

Clickània premiarà el millor diorama del festival en la propera edició

El festival es farà els dies 10, 11, 12, 17 i 18 d'octubre de 2015

La maquinària de les fires de tardor de Montblanc ja es posa en marxa. L’Oficina de Turisme ja fa mesos que hi treballa, i aquesta setmana ha donat a conèixer algunes de les novetats de Clickània, que es tornarà a celebrar en dos caps de setmana: del 10 al 12 i del 17 al 18 d’octubre, i que arribarà a la vuitena edició.

Una de les novetats d’aquesta edició serà la incorporació del Premi Clickània per al millor muntatge de tots els que estaran exposats a l’antiga església i claustre de Sant Francesc. Aquest premi estarà dotat econòmicament i destacarà el muntatge que hagi agradat més. Neix amb la voluntat de ser un referent de prestigi entre els dioramistes de Playmobil i un reconeixement a la tasca que han fet durant les set edicions precedents.

Enguany, també per primera vegada, s’ha posat en marxa el període d’inscripció dels dioramistes que vulguin prendre part a Clickània. Es tracta d’una novetat que l’organització ha incorporat enguany amb l’objectiu d’incentivar els aficionats al món de Playmobil que cada any sorprenen els visitants amb els seus muntatges espectaculars.

Tots els interessats en muntar un diorama a Clickània trobaran la carta de presentació, les bases i el full d’inscripció al web www.clickania.cat. Els dioramistes, que poden participar de forma individual i en equip, hauran d’acreditar experiència en el muntatge de diorames de Playmobil.

Les propostes han d’anar acompanyades d’un esbós i d’una explicació del tema escollit. Cal fer- les en funció de les quatre superfícies establertes: 2m x 2,40m, 4m x 2,40m, 6m x
2,40m i 6m x 4,00m.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp