Cedida

Comença la recollida porta a porta d’envasos als comerços de Montblanc

El sistema de recollida serà el mateix que ja s'utilitza amb el cartró

Aquest dilluns 12 de setembre es posa en marxa la prova pilot del servei de recollida porta a porta d’envasos a grans productors dels eixos comercials dels municipis de Montblanc, Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt.

Durant l’estiu, un educador ambiental ha informat a tots els comerços inclosos en aquestes rutes, del nou servei, i se’ls hi ha donat un díptic informatiu i un paquet de bosses de color groc per fer la recollida. Aquestes bosses se’n poden obtenir més als següents punts: Montblanc (Consell Comarcal), Espluga (Ajuntament) i Santa Coloma de Queralt (Ajuntament).

El sistema de recollida seguirà la mateixa dinàmica que el cartró comercial. Els comerços dipositaran les bosses identificables de color groc, juntament amb el cartró comercial. El material es recollirà en les condicions adequades establertes pel Consell Comarcal i dipositat als punts de la via pública prèviament definits, i en els dies i horaris marcats.

A Montblanc, el servei de recollida es farà de dilluns a divendres a les 2 del migdia. A l’Espluga també es farà de dilluns a divendres a les 3 de la tarda, i a Santa Coloma els dilluns, dimecres i divendres a les 5 de la tarda.

L’objectiu és augmentar la recollida selectiva d’envasos i disminuir la fracció resta que es diposita als contenidors de rebuig. A més de treure el màxim de volum d’envasos dels interiors dels municipis i eixos comercials.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp