Comencen les obres del Pont Vell de Montblanc

És el projecte més gran, amb un pressupost d'1,7 milions d'euros

Gairebé tres anys després, Montblanc ha començat les obres de rehabilitació del Pont Vell i el seu entorn. Són els dos projectes més grans de tots els que serviran per restituir el que es va emportar la riuada de l’octubre de 2019. Un projecte de més d’1 milió i mig d’euros.

Josep Andreu, alcalde de Montblanc

Aquest matí les màquines ja treballen en l’entorn del pont romànic. Concretament, han començat a foradar el terra d’un dels accessos al pont. S’ha començat a treballar en l’entorn i més endavant es treballarà sobre el propi Pont Vell.

L’obra permetrà tornar a veure el Pont Vell com estava abans de la riuada. A més, s’han incorporat aspectes tècnics al projecte per evitar que, si hi ha un altra aiguat en un futur, el mal sigui major. 

Mentre durin els treballs, els accessos a peu pel Pont Vell han quedat tallats, així com el pàrquing que hi ha a tocar de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà. 

Per poder complir el calendari d’obres, els treballs haurien d’estar acabats al juliol del 2023. Properament també començaran les obres dels altres dos ponts pendents, el de Bolovi i el del Molí del Pas. 

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook