Regidoria de Benestar Social de Montblanc

Comencen les reunions de la comissió d’atenció a la infància i l’adolescència de Montblanc

Es faran de manera bimensual per abordar casos concrets

La Comissió d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Montblanc, creada l’any 2010, ha començat l’any 2017 realitzant les primeres reunions tècniques en xarxa amb l’objectiu d’abordar casos concrets de famílies amb infants amb multiproblemàtiques del municipi.

La comissió va realitzar, de manera pionera durant l’any passat, el protocol municipal d’absentisme escolar i el protocol municipal d’intervenció en xarxa davant de situacions de risc i maltractament a la infància i l’adolescència.

Aquestes reunions es duran a terme de manera bimensual i permetran treballar conjuntament pel benestar de tots els membres de la unitat familiar des de totes les vessants professionals i tècniques, unificant criteris d’intervenció, coneixent millor les necessitats familiars i pactant estratègies per potenciar el desenvolupament de tots els membres de la família. La primera reunió es va celebrar la passada setmana i hi van participat tots els actors implicats: agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i de l’Ajuntament de Montblanc, així com l’institut Martí l’Humà i l’escola Les Muralles, entre d’altres.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp