Ràdio Montblanc

Concactiva celebra 10 anys reconeixent als treballadors i polítics que l’han impulsat

L'acte de celebració l'ha presidit aquest dijous el conseller de Treball de la Generalitat, Chakir El Homrani

L’organisme autònom de desenvolupament de la Conca de Barberà, Concactiva, celebra deu anys consolidat com un referent en la promoció econòmica de la comarca i com a motor de l’emprenedoria, la innovació i la formació.

L’acte ha estat presidit aquest dijous pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani, que ha volgut reconèixer la tasca del centre i dels seus treballadors. De fet, l’aniversari ha servit per posar en valor la feina dels treballadors i dels polítics que durant aquests anys l’han impulsat.

El conseller ha fet una visita a les instal·lacions de Concactiva, que s’estan ara ampliant per poder encabir més aules dedicades a la formació. A la segona planta s’hi instal·laran nous despatxos i classes-taller per poder ampliar la formació que s’hi imparteix.

També s’ha visitat l’Espai Cuina, on un grup de menors estrangers sense referents familiars estan duent a terme des de fa unes setmanes un curs de cuina i catering. De fet, han estat els encarregats d’elaborar el catering de l’acte de celebració que s’ha dut a terme al mateix centre. El Homrani ha destacat que “és un plaer acompanyar Concactiva en aquesta celebració, una organització amb la que col·laborem de manera molt estreta i que fa molt bona feina a la comarca”.

L’acte s’ha acabat amb la descoberta d’una placa commemorativa del desè aniversari amb el lema ’10 anys creant oportunitats’, i entregant diversos reconeixements als presidents i consellers de promoció econòmica de la comarca que durant aquests anys han treballat per la consolidació de Concactiva.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp