Continuen els treballs de millora de la Vall de Montblanc

Aprodisca i l'Ajuntament de Montblanc realitzen tasques per fer més accessibles els senders i els camins de l'espai natural

L’Ajuntament de Montblanc fa mesos que treballa per millorar tot l’entorn de la Vall, un espai natural que s’ha de convertir en una de les portes d’entrada del futur Parc Natural de les Muntanyes de Prades. 

S’han desbrossat camins i s’han deixat al descobert dos molins probablement d’orígen medieval i únics per les seves característiques. 

Santi Porta, regidor de medi ambient de l’Ajuntament de Montblanc

A les tasques de manteniment de l’espai s’hi ha sumat, des de fa un temps, Aprodisca, amb la seva brigada de jardineria i gràcies a una subvenció de la Diputació de Tarragona. El servei, que dona feina a persones amb discapacitat intel·lectual i problemes de salut mental, està treballant en l’entorn, desbrossant l’espai i fent-lo més accessible, a més de reduir-ne el risc d’incendi. 

Miquel Àngel Vidal, responsable servei de jardineria d’APRODISCA

Tot plegat forma part també de la voluntat de l’entitat d’implicar-se en el territori i millorar el seu entorn. 

Eli Tarragó, coordinadora serveis productius APRODISCA

L’Ajuntament de Montblanc va adquirir tot aquest entorn l’estiu de l’any passat amb l’objectiu de preservar-lo. Es vaN comprar 46 hectàrees de sól rúsitc amb un cost de 150.000 euros. L’objectiu és preservar tot l’entorn i que la ciutadania en pugui gaudir. 

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook