Ajuntament de Montblanc

Continuen les obres de manteniment a l’entorn del riu Francolí

La setmana passada es va instal·lar un banc de pedra

La brigada municipal continua treballant a l’entorn del riu Francolí. La setmana passada van finalitzar la col·locació d’un banc de pedra a la riba dreta del Francolí, entre el Pont Vell i el molí del Pas, en un espai cuidat i restaurat amb bosc de ribera.

És un espai molt proper al centre del poble i que des de l’Ajuntament s’espera que sigui un indret de passejades i caminades. Els serveis de Manteniment també han procedit a la retirada de bosses de plàstic i altres deixalles que hi havia en punts concrets de la riba, especialment a l’entorn del pont del molí del pas, i s’ha millorat la senyalització de la ruta del camí del Francolí-Font de la Ceba (la ruta de color verd de la nova marca Montblanc Natura). Aquesta darrera tasca s’ha realitzat a petició de passejants que van fer arribar les seves propostes de millora a l’Ajuntament.

Per altra banda, des de la regidoria de medi ambient ja s’han iniciat les obres de rehabilitació del bosc de ribera a la Sallida, a l’aiguabarreig dels rius Francolí amb l’Anguera. L’àrea que s’està restaurant comprèn les dues riberes del Francolí entre la resclosa del molí del Celdoni i el pont de la C-14. Un cop retirada la canya es procedirà a la plantació d’arbres i arbustos autòctons. També, properament, des de l’Ajuntament s’anunciaran els detalls d’una plantada popular a la Sallida pel dissabte 14 de març.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp