Joan López

Convergència no entrarà a l’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc

Els dos regidors han rebutjat l'oferta de l'alcalde per poder "continuar fiscalitzant l'obra de govern des de l'oposició"

El grup municipal de Convergència i Unió a Montblanc ha declinat entrar a formar part de l’equip de govern de l’Ajuntament després de l’oferiment que els va fer l’alcalde, Josep Andreu.

Andreu ja ho havia insinuat a l’inici de la legislatura però no va ser fins fa unes setmanes quan, de manera formal, va proposar als dos regidors convergents entrar a formar part de l’equip de govern.

Els regidors es van reunir amb l’equip que els va acompanyar a la candidatura de les darreres eleccions municipals. Després de valorar les opcions platejades es va acordar seguir amb la tasca que es desenvolupa actualment des de l’oposició amb els regidors Cesc Viñas i Marc Vinya.

Cesc Viñas ha destacat en declaracions a Ràdio Montblanc i laConcaDiari.cat que “l’equip de govern té una majoria prou amplia per governar i nosaltres hem de fer feina també des de l’oposició”. Viñas ha explicat que a la reunió no es van concertar ni àrees ni regidories. També ha apuntat que “el món polític és molt canviant i mai podem dir que no, però ara per ara no és la nostra opció”

El cap de llista convergent també ha destacat que “el context ara ha canviat, hem fet una campanya electoral junts amb Junts pel Sí a Catalunya, però la cosa no ha desembocat a més, i creiem que a nivell municipal no és pot aplicar la mateixa fórmula”.

Viñas ha explicat que “des de l’oposició volem continuar fent una bona tasca per Montblanc, i així ho farem”. Destaca que continuaran presentat idees i projectes, com la moció del darrer ple on van aconseguir el compromís de l’equip de govern de millorar l’avinguda General Prim.

Des de l’equip de, l’alcalde, Josep Andreu, ha explicat a Ràdio Montblanc i laConcaDiari.cat que “em sap greu, tothom és lliure de fer el que es vulgui, però estem junts al Consell Comarcal, també a Junts pel Sí, però la porta estarà sempre oberta i quan vulguin ho poden fer”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp