Turisme Consell Comarcal

Costa Cruceros portarà turistes a la Conca des de la seva nova base a Tarragona

La companyia preveu paquets turístics per visitar Montblanc i el Monestir de Poblet

Per primera vegada, el Port de Tarragona actuarà com a port base d’una companyia de creuers. Costa Cruceros posarà en marxa a partir del juny una nova experiència per la Costa Daurada que hi aportarà, en tot l’estiu, 25.000 creueristes i un impacte econòmic de 2 milions d’euros.

Els visitants podran gaudir no només de Tàrraco Romana, sinó també de PortAventura i Ferrari Land, i fins i tot, de rutes fins Montblanc i el Monestir de Poblet. L’estada a Tarragona de 17 hores permetrà que els creueristes puguin visitar alguna cosa més que el centre històric. Això també preveu oferir visites de fins a 8 hores a l’interior, i es proposa la visita al Monestir de Poblet i al centre històric de Montblanc. Així ho va reivindicar també el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, que va destacar que “estem parlant clarament de portar els creueristes a la Conca i a Poblet, Patrimoni de la Humanitat, i també Montblanc, lloc on les seves autoritats demanen sovint més atenció cap a l’interior”.

La possibilitat de que els turistes que arribin al Port de Tarragona visitin també la Conca de Barberà ha estat ben rebuda des del Territori. Mireia Bonet, de l’Oficina comarcal de turisme, ha destacat que “creiem que el turisme de creurers té un impacte econòmic important, i que una part pugui venir al nostre territori és important, treballarem perquè així sigui”. Des de l’Oficina de Turisme de Montblanc, Joaquim Queralt destaca que “qualsevol notícia que digui que Montblanc és un atractiu pel turisme és benvinguda, suposa una nova oportunitat perquè la vila rebi visitants”.

També han rebut la notícia amb optimisme la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc. La seva president, Montse Guinovart, ha destacat que “l’eix comercial de Montblanc està preparat per rebre el turisme, podem satisfer les necessitats d’aquests turistes”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp