Demà comença la Setmana Jove de Sarral

La Saüqueja : cinc dies d'activitats per als més joves

L’Ajuntament de Sarral i l’Associació de Joves de Sarral ha preparat una setmana plena d’activitats dirigides als joves del poble, després d’un any d’absència de la Saüqueja, per causa de la pandèmia.

Seran tot un seguit d’activitats de caràcter lúdic, esportiu i gastronòmic englobades dins la nova edició de la seva setmana de la joventut, la qual s’allargarà fins al diumenge 21 d’agost.

Programació

Demà dimarts el municipi donarà el tret de sortida a la Setmana Jove, a les 19:30 h amb una cercavila popular, amb els gegants i grallers de la localitats i, seguidament, es realitzarà la presentació oficial del Saüqueja amb Cava i Dots per a tots els assistents.


L’endemà, el dimecres 17, després de l’èxit dels anys anteriors destaca el ja tradicional 3×3 de bàsquet al pavelló esportiu a les 17 h. A la mateixa ubicació, però a la zona lateral al costat de l’Skatepark, es podrà participar a les 19.30 h d’una sessió de Zumba.

En aquesta edició, el dijous 18 a les 17.30 h començarà el dia amb l’entrada d’una nova activitat, el torneig de globus a la pista de pàdel. Aquesta competició està inspirada en el mundial de globus el qual ha incrementat notablement la seva popularitat arran de la implicació de diversos Streamers de popularitat global. El mateix dia a les 19 h, el pavelló acollirà un partit commemoratiu del futbol femení de Sarral i a les 21 h finalitzarà el dia amb un concurs de truites i sopar de carmanyola al costat del Skatepark.

El divendres 19 arribarà la tarda de vins a l’ermita del Sants Metges, on es podrà degustar una gran varietat dels vins locals.

El cap de setmana començarà dissabte 20 a l’ermita dels Sants Metges, on es portaran a terme activitats durant tot el dia. A les 12.30 h hi haurà vermut electrònic a l’ombra, a continuació fideuada i per acabar el dia sessió de TARDEO amb servei de barra i DJ.

La setmana jove finalitzarà diumenge 21 a les 18.30 h a la plaça del mercat amb un concurs d’apilar caixes.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook