Cedida

Detenen un home dues vegades en un mes per sis robatoris amb força en masies de la Conca

A principis de febrer un Mosso fora de servei de la comissaria de Montblanc va arrestar-lo per dues ordres judicials de detenció

Mossos d’Esquadra la comissaria de Montblanc van detenir el passat 10 de març, a Vimbodí (Conca de Barberà), un home de 57 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

La investigació policial es va iniciar el passat mes de desembre de 2018 arran d’un seguit de robatoris amb força en segones residències de zones rurals i masies de l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

El 6 de febrer un mosso fora de servei el va reconèixer a Montblanc i va detenir-lo ja que li constaven dues ordres judicials de detenció. Així mateix, amb les diferents proves recollides al llarg de la investigació, se li van atribuir quatre robatoris amb força en masos comesos a Montblanc el 17 i 22 de desembre de 2018 i l’1 i 3 de gener de 2019.

El detingut va passar a disposició judicial la jutjat en funcions de guàrdia de Montblanc i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Dies més tard, els investigadors van detectar que novament s’havien produit robatoris en masies i magatzems a l’Espluga de Francolí i Vimbodí amb el mateix ‘modus operandi’, així doncs, el passat 10 de març, gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van rebre un avís d’un testimoni que els alertava que hi havia un home robant en una masia de Vimbodí. Immediatament, una patrulla va desplaçar-se al lloc i va detenir-lo per segon cop en un mes.

El detingut va passar el dimarts dia 12 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Montblanc i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp