Cedida

Detingut el periodista Carles Heredia, investigat per desordre públic en una protesta contra VOX a Valls

Els Mossos l'han detingut a Montblanc, quan entrava a treballar a Concactiva

Els Mossos d’Esquadra han detingut, aquest dijous al matí, al periodista vallenc Carles Heredia. Se l’investigava per presumptes desordres públics durant la protesta contra l’acte del partit d’extrema dreta VOX a Valls, segons diverses fonts.

Heredia ha estat detingut a Montblanc, quan entrava a treballar a Concactiva. Una patrulla dels Mossos se l’ha emportat. Els Mossos d’Esquadra han confirmat la detenció però de moment no han donat més detalls.

Segons ha publicat Alerta Solidària a Twitter, “se l’han emportat per haver-se negat a comparèixer en protesta contra la repressió política que empara el feixisme”. De fet, el mateix Carles Heredia, explicava a twitter fa uns dies que “vaig rebre un trucada del recent creat Grup d’Investigació de Delictes d’Ordre Públic dient-me que estava denunciat de diversos delictes per la manifestació de rebuig al míting de VOX a Valls”. Assegurava que “tot això coincideix amb la meva activitat a xarxes i mitjans denunciant la impunitat i brutalitat de la BRIMO i els seus abusos, així com la connivència del propi Govern. Casos com el del Marcel Vivet en són un exemple. Si l’objectiu d’això és fer-me callar, no ho aconseguiran”.

Per avui mateix s’ha convocat una concentració a Valls, davant de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra a la 1 del migdia, en contra de la seva detenció.

[SEGUIRÀ AMPLIACIÓ]

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp