Cedida

Doctor Prats, Boikot i Hora del Joglar, noves confirmacions per l’Acampada Jove

El festival tindrà lloc a Montblanc del 13 al 15 de juliol

L’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer quatre noves incorporacions al cartell, juntament amb els anunciats Roba Estesa, Xeic i Aspencat. Aquest dijous al matí l’organització de l’Acampada Jove ha donat a conèixer a través de les xarxes socials quatre noves incorporacions al cartell. Hora de Joglar, Mellow Mood, Boikot i Doctor Prats són els nous grups confirmats per la 22ena edició del festival.

Per tercer any consecutiu, el grup Terrassenc, Doctor Prats, tornarà a l’Acampada Jove amb la gira Festibal Tour! Guanyadors del premi Enderrock per la millor cançó de pop-rock per Ara, tornaran de ben segur a fer vibrar i ballar a tot el públic de l’Acampada.

Arribats d’Itàlia, Mallow Mood ompliran, per primera vegada, l’escenari de Montblanc amb el seu reggae característic. Un altre dels confirmats és Boikot, grup caracteritzat pel seu compromís social i el missatge polític que contenen les seves cançons i que torna a l’Acampada per carregar-nos d’energia i reivindicació. I Hora de Joglar, guanyadors del música jove 2014, presentaran el seu nou àlbum Present.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp