Cedida

Ebri Knight i Talco, nous grups de l’Acampada Jove 2016

L'organització ja ha confirmat una quinzena de formacions musicals

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans ha anunciat aquest migdia sis grups nous que s’afegeixen al cartell de la vint-i-unena edició del festival que tindrà lloc a Montblanc. Les incorporacions completen als grups ja anunciats: Animal, Aspencat, Atupa, Auxili, Buhos, La Barraca, Miquel del Roig, Oques Grasses i VaDeBo.

Talco, l’aposta internacional del festival d’enguany, tomen a l’Acampada Jove per presentar Silent Town. Ets Italians faran vibrar l’escenari del festival amb la defensa de l’anticapitalisme i contra el feixisme a ritme de ska-punk que els caracteritza. També tomaran a Montblanc els Ebri Knight, els maresmencs donaran el toc de folk presentant el seu últim treball, Foc!.

També vinguts des del Maresme i Barcelona, aterraran per primera vegada a l’Acampada Jove, Lágrimas de Sangre per presentar Si uno no se rinde, el treball que ha fet fer el salt professional a la banda. I també serà la primera vegada al festival de la Terrasseta de Preixens que presentaran el seu tercer treball Candidatura per convertir, com diuen ells, una festa en Festa Major.

Les altres dues novetats anunciades per la organització també s’estrenen a l’Acampada Jove. Sense Sal donarà el toc de pop presentant Algun lloc al món i El Son de la Chama captivaran el públic amb la seva inconformitat sempre positiva del seu últim àlbum Somos.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha volgut destacar que aquest anunci “demostra la diversitat del festival, que comprèn bandes d’ska fins a pop, passant pel folk, el rock i el rap”. En aquest sentit, Gómez del Moral ha afegit que aquesta diversitat també es demostra en l’esperit dels grups: “des de l’Acampada no oblidem la reivindicació, la nostra essència, però tampoc la festa que ha de tenir un espai juvenil com és aquest festival”.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 14, 15 i 16 de juliol. Les entrades ja estan a la venta per un preu de 44€ els tres dies del festival.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp