Bar Stop

El Bar Stop celebrarà la quarta Trobada Motera el 20 d’octubre

Hi haurà diverses activitats durant tot el matí

El Bar Stop de Montblanc ja està preparant la quarta edició de la Trobada Motera, que l’any passat va reunir a la vila més de 500 motos d’arreu del país.

Enguany tindrà lloc el proper 20 d’octubre al costat de l’establiment, i tornarà a ser una reunió dels aficionats a les motos de Montblanc i del territori. Els actes començaran a les 8 del matí amb un esmorzar que inclourà menjar, beure i una samarreta de la festa per sis euros.

A partir de les 11, els motoristes participants faran una ruta per la Conca i a les 12 hi haurà una exhibició de Narcís Roca, un dels millors showmans del món amb la moto, mentre que a la 1 hi haurà una exhibició de Francesc Siurana, campió d’Espanya de trial. La trobada acabarà amb un concert dels Banda Al·lucinògens i amb sortejos per a tots els participants. Durant el matí hi haurà també formació per als motoristes per part de Formació CAT 3.0 i exposició de motos de carreres i clàssiques.

Joan Anglès, del Bar Stop, destaca que “venen gent d’arreu de Catalunya, esperem que aquest any també. Fa dies que no paren de trucar al Bar Stop per saber quan ho fem aquest any. La trobada es fa també en homenatge a Judit Anglès, que va ser la primera impulsora d’aquesta trobada a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp