Cedida

El càmping de Montblanc desmenteix que es prohibeixi parlar català a les seves instal·lacions

Així ho deia un document difós aquests dies a les xarxes socials

El càmping de Montblanc ha desmentit la informació apareguda a través de les xarxes socials on es deia que l’establiment prohibia parlar el català a les seves instal·lacions. En declaracions a Ràdio Montblanc, el director del càmping Montblanc Park, Wallid Hanini, ha desmentit rotundament la informació apareguda i ha destacat que posaran una denúncia als Mossos d’Esquadra aquest mateix dilluns. El document, que s’ha difós a través de Facebook i Twitter, aparenta ser el document de protocol dels socorristes del càmping on, entre altres indicacions, se’ls diu que no està permès parlar en català.

Hanini ha destacat que al document difós a les xarxes socials hi apareix un logotip antic del càmping, i ha destacat que el document o és oficial del càmping. A més, destaca que és totalment fals que no es permeti parlar en català. “Som un càmping català i en temporada baixa el 95% dels nostres clients són catalans”, explica. “No sé qui ho ha pogut fer, però no és cert, i posarem una denúncia”, aclareix.

El càmping de Montblanc està dirigit per una empresa francesa i bona part dels seus clients provenen d’aquest país. Tot i això, des del càmping asseguren que mai han prohibit parlar català a les seves instal·lacions. Wallid Hanini espera que aparegui el responsable d’aquest fals document

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp