Josep Ardila

El càmping Montblanc Park estrena una nova piscina que estarà coberta al març del 2018

L'Ajuntament de Montblanc i el càmping signaran un conveni perquè les instal·lacions siguin d'ús públic

El càmping Montblanc Park ha estrenat, aquest divendres, la seva nova piscina. La nova instal·lació els permetrà acollir la gran quantitat de turistes que els visiten, que en temporada alta poden arribar a les 3.000 persones. La inauguració ha anat a càrrec dels responsables del càmping i de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que ha estat acompanyat del president del Consell Comarcal, Francesc Benet, i alguns regidors i regidores de l’equip de govern de Montblanc.

Passada la temporada d’estiu, l’objectiu és començar a dissenyar la coberta retractil per a l’hivern convertir-la en una piscina coberta que puguin utilitzar els habitants de Montblanc i la Conca de Barberà. Està previst que pugui estar enllestida al març de l’any vinent.També faltarà construir un edifici adjacent amb els vestuaris i lavabos de la piscina coberta. El director del càmping, Wallid Hanini, ha destacat que “cada any fem noves inversions, i enguany estem molt satisfets de la nova piscina”, i ha afegit que “hi ha molt bona relació amb l’Ajuntament, el turisme és molt important, i aquesta piscina ens ajudarà a satisfer els nostres visitants”.

L’Ajuntament de Montblanc i el càmping signaran un conveni per tal que els montblanquins i també habitants de la comarca puguin utilitzar la piscina coberta durant l’hivern. Destaquen, a més, que el càmping és una de les empreses que més ha invertit a Montblanc en els darrers anys. L’alcalde, Josep Andreu, destaca que “aquesta és una de les empreses que més ha invertit els darrers anys”.

El president del Consell Comarcal, Francesc Benet, ha destacat que “per la Conca és un nou servei que es posarà a disposició de la gent de la comarca properament, i n’estem molt satisfets. Esperem poder signar el conveni ben aviat”.

La inauguració de la piscina s’ha fet tot just el dia abans que comenci la temporada d’estiu al càmping Montblanc Park. Aquest divendres s’estaven ultimant els detalls de la instal·lació dels 126 mòbil homes que s’han col·locat aquest any i que ha fet augmentar de manera exponencial la capacitat de turistes de les instal·lacions.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp