Ajuntament de Montblanc

El Carnaval de Montblanc estrena recorregut i premis

La nit de dissabte hi haurà festa al pavelló del Casal i concurs de disfresses

Montblanc ja té tot a punt per viure el Carnaval, que arribarà aquest cap de setmana a la vila. Enguany arriba amb algunes novetats. La més destacada, el canvi de recorregut. La rua començarà des de l’escola Les Muralles i no des de la residència-llar Conca de Barberà com s’havia fet fins ara. Es manté l’arribada a Sant Francesc, on enguany s’atorgarà un premi de 200 gentilesa d’Aviram Moix al millor espectacle a l’hora de l’arribada.

Els actes, però, començaran el divendres 5 de febrer, amb les rues infantils des les escoles del municipi. Dissabte al matí es farà l’arribada del XXXVIII Sa Majestat Carnestoltes acompanyat de la Bandarra Street Orquestra. A les 12 sortirà de la plaça Poblet i Teixidor i recorrerà els carrers i places de la vila per arribar a la 1 a la plaça Major, on farà la lectura del manifesta i actualitzarà el marcador de les Festes de la Serra, un acte que podreu seguir en directe a Ràdio Montblanc. En acabar, hi haurà la popular xeringa montblanquina.

Després de la rua de carnaval, que començarà a les 6 de la tarda, hi haurà festa al pavelló del Casal Montblanquí a partir de les 12 de la nit, amb música dels 80 i Festa Flaix, amb els Dj’s Energy, Roba Dj. i Miquel Fontova. També hi haurà desfilada de disfresses amb molts premis. El preu de l’entrada amb consumició serà de 6 euros.

Els actes de Carnaval finalitzaran el dimarts dia 9 amb l’entrega dels premis de la Rua i l’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes.

Les bases i els premis de la rua de disfresses també presenta enguany algunes novetats. Hi haurà dues modalitats, les comparses i les carrosses. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Turisme fins el dia 4 de febrer, i només per participar hi haurà un premi de 100 euros per les carrosses i un de 50 per les comparses.

Pel que fa als premis, en la modalitat de carrossa el primer està dotat amb 700 euros, el segon amb 350 i el tercer amb 175 euros. I en la modalitat comparsa, el primer premi serà de 300 euros, el segon de 150 i el darrer de 75 euros. A més, la carrossa i comparsa guanyadores optaran a portar els personatges del Carnestoltes i la Concubina al Carnaval del 2017, a més de disposar de 500 euros per l’elaboració del Carnaval de l’any vinent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp