Ajuntament de Montblanc

El Carnaval de Montblanc estrenarà una carrossa per al rei Carnestoltes

Es podrà veure aquest dissabte al migdia i a la rua de la tarda

Montblanc rebrà aquest dissabte el rei Carnestoltes amb una nova carrossa. És una de les novetats del Carnaval d’aquest any. L’estrena es farà aquest dissabte al migdia, amb l’arribada del Carnestoltes i la Concubina al municipi.

El regidor de cultura, festes i joventut, Jordi Albalat, ha destacat que la nova carrossa servirà per millorar el carnaval montblanquí. El carnesoltes arribarà a les 12 del migdia a la plaça Poblet i Teixidó i farà una cercavila pels carrers del centre històric, acompanyat de la Bandarra Street Orquestra i d’una rua infantil. L’arribada a la plaça Major serà cap a la 1 del migdia, quan farà el manisfest i, en acabar, es celebrarà la tradicional Xeringa Montblanquina.

A les 6 de la tarda començarà la gran rua de Carnaval, amb la participació d’una trentena de comparsses i prop de 700 participants. Com cada any, la sortida serà des de la Residència-Llar Conca de Barberà, i acabarà a la plaça de Sant Francesc. El dia s’acabarà amb una festa al pavelló del Casal Montblanquí a partir de les 12 de la nit, amb U-Rock i els Dj’s Enredu i Energy. Les entrades tindran un preu de 5 euros anticipada i 6 a taquilla, i es podran comprar al pub EPD i a Le Pub.

Els actes s’acabaran el dimarts 17 de febrer amb l’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes, la lectura del testament i l’entrega de premis. L’acte també serà retransmès en directe a Ràdio Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp