Ràdio Montblanc

El carrer Muralla Sant Jordi serà de sentit únic a partir del 30 de setembre

L'Ajuntament vol millorar el trànsit entre les dues zones escolars de Montblanc

El carrer Muralla Sant Jordi de Montblanc passarà a ser de sentit únic a partir del proper dilluns 30 de setembre. L’Ajuntament de Montblanc vol començar, així, a ordenar el trànsit en algunes de les principals artèries de comunicació del municipi.

En aquest cas, la muralla Sant Jordi serà d’un únic sentit entre el carrer Santa Coloma de Queralt i l’avinguda Doctor Folch, amb l’objectiu de millorar el trànsit entre les dues zones escolars de Montblanc, sobretot en les hores punta d’entrada i sortida de les escoles. Els vehicles podran anar des de l’escola Mare de Déu de la Serra cap a la zona escolar pública on hi ha la llar d’infants, l’escola Les Muralles i l’institut Martí l’Humà.

Tot plegat forma part d’un futur pla de mobilitat que el consistori començarà a treballar per implantar l’any vinent. Aquest carrer, precisament, inclourà camins escolars segurs. El regidor de mobilitat, Oriol Pallissó, destaca que “volem començar aquest pla de mobilitat, amb artèries principals com aquesta, i hem d’anar reordenant el trànsit per fer un Montblanc més eficaç i sostenible”.

El consistori, de fet, ja havia anunciat canvis en aquesta zona un cop acabades les obres del carrer Senan, que permetran millorar la fluïdesa del trànsit a la zona escolar. Ara, els vehicles que agafin aquest carrer en direcció a les escoles, per tornar enrere, podran passar pel carrer Senan. L’alcalde, Josep Andreu, ha demanat “que aquests canvis comportaran nous hàbits, i demano a la població que estiguin atents i que hi hagi el màxim de col·laboració”.

A més, es millorarà un dels punts perillosos de la via, on ara tenia prioritat un dels sentits. Els treballs de senyalització començaran aquest dimecres i els canvis es posaran en marxa el proper dilluns dia 30 de setembre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp