Festes de la Serra

El cartell de les Festes de la Serra es presentarà aquest divendres

També es donarà a conèixer el marxandatge oficial de les festes

El cartell de les Festes de la Serra de Montblanc es presentarà en un acte oficial aquest divendres a dos quarts de set de la tarda a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc. Es presentarà el cartell guanyador del concurs que es va realitzar, on hi van participar 18 dissenys. El jurat del concurs de disseny del cartell de les Festes ha destacat el gran valor i qualitat de tots els dissenys presentats, que s’exposaran en una mostra a la Sala Sant Jordi del mateix claustre.

Durant l’acte d’aquest divendres també es presentarà el marxandatge oficial de les Festes de la Serra 2016, així com el domàs que els montblanquins i montblanquines podran penjar als seus balcons. Tots els productes oficials portaran el logotip oficial de les Festes de la Serra, per potenciar la imatge de l’esdeveniment. Els preus són populars i també s’ha creat un pac amb els diferents productes per tal que sigui encara més econòmic. A més, també es podrà comprar una litografia del cartell guanyador al preu de 10 euros.

Durant les Festes de Sant Maties ja es podran adquirir els productes oficials de la festa, en una parada que la comissió instal·larà divendres al vespre i dissabte i diumenge al migdia a la plaça Major. A partir del proper dimarts 17 de maig els productes es podran comprar a la Perfumeria Vives i a Perfums i Regals Palau.

En el mateix acte d’aquest divendres s’explicarà alguna novetat de les festes, així com la preparació de tots els actes que començaran el dia 2 de setembre i s’allargaran fins al dia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp