Oficina Jove

El Casal de Jocs de Montblanc tanca amb bona afluència de públic

Durant tres dies hi van passar uns 600 infants

El pavelló del Casal Montblanquí va acollir els dies 27, 28 i 29 de desembre la setena edició del Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal de Montblanc organitzat per l’Ajuntament de Montblanc amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut de la Generalitat. En aquesta ocasió el Casal només va obrir en horari de tarda. Enguany hi van participar uns 600 nens i nenes.

Enguany va comptar amb la col·laboració de diverses entitats, com ara dels Torraires de Montblanc, els nanos i la mulasseta, el drac petit i l’aligot. Durant tres dies s’hi van dur a terme tallers, activitats i animacions adreçades, bàsicament, als més petits.

També cal destacar el nou sistema de calefacció que ha estrenat el pavelló del Casal Montblanquí i un nou espai dedicat al descans i l’avituallament dels participants. La gestió d’aquest espai ha anat a càrrec de Gustus Càtering i s’hi podien adquirir cafès, sucs, refrescos, entrepans i fins i tot creps de xocolata.

El Casal de Jocs estava dividit en diversos espais. A l’espai destinat als tallers se’n va realitzar un d’arbres de Nadal amb pinyes, un taller de màscares i complements nadalencs pel Photocall i un taller d’argolles fet amb rotllos de paper higiènic. A banda, hi havia dibuixos inspirats en les festes de Nadal per pintar i decorar. A l’espai del maquillatge els infants podien pintar-se la cara de dimoni, pirata, fada o pallasso, entre d’altres.

Enguany també hi havia un espai per gaudir de jocs gegants com els escacs o el dòmino i de jocs de sobre taula. Com és habitual tampoc hi podien faltar quatre inflables per a saltar, jugar i descarregar tota l’energia acumulada. Pels més petits de casa hi havia una ludoteca amb material de psicomotricitat, contes, joguines, cuinetes, titelles, motos i tricicles.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp