Cedida

El CF Montblanc encara no sap ni quan ni contra qui jugarà el playoff d’ascens

Aquest cap de setmana tampoc hi haurà partit

El Club Futbol Montblanc encara no sap quan podrà jugar al playoff d’ascens a segona catalana. La Federació Catalana de Futbol encara no ha pres cap decisió, i després de l’ajornament de la setmana passada, aquest cap de setmana tampoc hi haurà partit. De moment, el Montblanc no sap quan jugarà ni tampoc contra quin equip.

Com a segon del grup 3 de Tercera Catalana, el Montblanc va accedir al ‘playoff’ d’anada i tornada on, oficialment, el seu rival va ser el Perelló, subcampió del grup ebrenc. Però l’anada de la setmana anterior no va celebrar-se i la tornada d’ara, òbviament, tampoc.

El Perelló argumenta que ha de pujar directe perquè el líder del seu grup, el Jesús i Maria, arrossega una sanció que li impedeix ascendir. Paral·lelament, el Jesús Catalònia, tercer de la fase de l’Ebre, oposita a rival del Montblanc. Però la Federació Catalana segueix sense prendre cap decisió, així que l’eliminatòria continua a la nevera.

Només el Roda de Berà va ser capaç d’avançar un Montblanc que afronta la segona promoció per pujar consecutiva i després de caure l’any passat contra la Pastoreta. La incertesa futbolística afecta la plantilla i el cos tècnic, que intenten abstreure’s de la polèmica. Com a molt aviat, la fase per pujar del Montblanc s’acabarà el cap de setmana del 22 i el 23 de juny.

En declaracions a TAC12, l’entrenador de l’equip, Albert Pérez, ha destacat que “hi ha gent que no creu que no sapiguem res, però és així. No sé ni si ells mateixos ho tenen clar, allargar això és com una bogeria”. Afegeix que “fa dues setmanes que entrenem però no competim, això no és bo per l’equip. La temporada és llarga i ara ja hi ha un desgast acumulat. Espero que s’acabi recordant amb un somriure”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp