Josep Ardila

El cicle Al Caliu torna amb set concerts a la Conca i l’Alt Camp

El tret de sortida es farà el 12 de desembre a la sala Dune de Valls

La música feta al territori tornarà a ser protagonista del cicle Al Caliu que enguany arriba a la quarta edició. Set músics actuaran en set espais diferents de la Conca de Barberà i l’Alt Camp durant els mesos d’hivern, de desembre a març. Tot plegat amb l’objectiu de donar-se a conèixer i actuar durant mesos on és complicat tenir concerts programats.

El tret de sortida serà el 12 de desembre amb el primer concert, que es farà a la sala Dune de Valls amb la música de Mel i Mató i Anton Duch, i el darrer serà el 12 de març al Refugi de Valls. Entremig, hi haurà concerts al bar El Cortijo de Montblanc, al Teatre Principals de Valls, al Casalet de l’Espluga de Francolí o als Anglesos d’Alcover, aquest darrer un dels nous espais d’aquest any.

Com a novetat, aquesta edició inclou el concert Foc de Camp, que es farà a La Riba el 13 de febrer i que vol ser «una trobada a l’aire lliure amb mantes, música en acústic i, sobretot, caliu», han explicat el seus organitzadors durant la presentació que s’ha fet aquest dimarts al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí. A mesura que s’acosti la data, els organitzadors aniran donant més detalls, però la intenció és que hi participin també altres músics que no formen part del cicle.

El cartell de cantautors i cantautores es consolida i presenta alguna novetat. Enguany també hi serà l’Anton Duch, Susannes, Mel i Mató, Mercedes Loperena, Anatòlia, Jock i, com a novetat, el tarragoní Ignasi Arévalo.

Els concerts són gratuïts però a cada una de les sessions hi haurà una guardiola on el públic participant podrà fer la seva donació, que es destinarà a pagar les despeses dels concerts i, de cara a l’any vinent, per finançar un disc que volen enregistrar amb cançons dels diversos participants al cicle Al Caliu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp