EFMR

El cicle de cantautors Al Caliu estrena diumenge la seva sisena edició

El primer concert tindrà lloc a l'Espluga. A Montblanc s'estrena al Centre Cultural Sant Jordi

El cicle de cantautors del territori Al Caliu arrenca aquest proper diumenge 25 de febrer la seva sisena edició. El cicle tindrà lloc durant els mesos de febrer i març a diversos escenaris de l’Alt Camp i la Conca de Barberà, i compta amb onze projectes musicals, que actuen al cicle però també són els encarregats d’organitzar-lo.

Una de les novetats d’aquesta edició és l’actuació a Montblanc, que enguany serà al Centre Cultural Sant Jordi, a l’antic centre parroquial. Fins ara havien actuat a diversos locals i restaurants, i enguany han apostat per aquest petit teatre. El concert a Montblanc tindrà lloc el 10 de març, i hi actuaran Elena Volpini, Susannes i Alvariable.

L’estrena, però, serà aquest diumenge 25 de febrer al Casalet de l’Espluga de Francolí, amb el concert de Susannes i Tòlia i les Guineus, dues de les formacions que formen part del cicle des dels seus inicis.

Les següents dates seran el diumenge 4 de març a les 18h al Teatre Principal de Valls i el concert de final de cicle tindrà lloc igual que l’any passat, repetint l’experiència de compartir la música a l’aire lliure en un espai tan emblemàtic com és la Plaça de Cal Torres de La Riba el proper 24 de març a les 18h.

Les entrades a tots aquests concerts són gratuïtes i l’organització proposa al final de l’espectacle l’opció de taquilla inversa per col·laborar amb aquest cicle musical autogestionat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp