Josep Ardila

El cinema del Casal Montblanquí estrena una nova pantalla després de 40 anys

Es completa així la renovació del sistema de projeccions, que ara és digital

El cinema del Casal Montblanquí estrenarà aquest cap de setmana una nova pantalla. L’empresa Circuit Urgellenc, que gestiona la sala, l’ha instal·lat aquesta setmana. L’actuació forma part del projecte d’adaptació del cinema montblanquí al format digital, que ja es va posar en marxa al novembre amb l’estrena de la nova màquina de projecció.

La pantalla, amb quaranta anys d’antiguitat, mai s’havia canviat. Amb una inversió de 3.000 euros, la nova pantalla, de 13 metres d’amplada per 6 d’alçada, una de les més grans de Catalunya, permetrà veure les pel·lícules amb molta més nitidesa. “La nitidesa i la qualitat del projector digital, quedarà millor reflectida amb la nova pantalla”, ha explicat en una entrevista al Matins en Xarxa Conca de Barberà de Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio el gerent de Circuit Urgellenc, Pere Aumedes.

Ja amb la nova pantalla instal·lada, aquest cap de setmana es projectarà el film ‘La Isla mínima’, amb 17 nominacions als premis Goya. Es podrà veure dissabte a les 10 de la nit i diumenge a un quart de vuit del vespre. També es projectarà ‘Noche en el Museo, el secreto del faraón”.

Augmenta el públic al cinema montblanquí
Des de la posada en marxa del projector digital, que permet veure pel·lícules en aquest format i estrenes, la sala ha notat un augment d’afluència de públic. Tot i que encara és aviat per fer un balanç definitiu, Pere Aumedes destaca que han notat un major interès pel cinema. També assegura que “aquest any volem consolidar els abonaments, que són clau pel bon funcionament del cinema”.

Els abonaments tenen un preu de 16 euros al mes per adults, de 8 euros els infants de 5 a 12 anys i de 10,56 euros els jubilats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp