El Club Atlètic destina 2.000 euros a projectes solidaris

Els diners s'han recaptat durant la Cursa de la Dona i la Sant Silvestre Montblanquina

El Club Atlètic Montblanc ha lliurat els diners recaptats en les darreres edicions de la Cursa de la Dona i de la Sant Silvestre montblanquina. Pel que fa a la Cursa de la Dona, celebrada el passat 20 de novembre, el Club Atlètic va recaptar 1.750 euros que es destinaran a la Lliga Contra el càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Més de 400 persones van participar en aquesta edició de la cursa popular que té també un caràcter solidari.

El passat dissabte 21 de gener, membres de l’organització de la Cursa de la Dona van fer donació a la delegació del càncer Montblanc, presidida per la seva presidenta Margarita Agustí, dels diners. Aquests diners es destinaran a projectes de la lliga contra el càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, per tal de realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població.

D’altra banda, també s’han destinat 250 euros a La Marató de TV3 recaptats durant la 15a edició de la Sant Silvestre montblanquina, celebrada el darrer dia del 2022. En aquesta ocasió hi van participar 300 corredors. Cal remarcar que des de els seus inicis, la Sant Silvestre Montblanquina ha tingut una vessant solidària, dedicant cada any els beneficis fets a la Marató de TV3

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook