El Club Atlètic Montblanc prepara les clàssiques a l’ermita de Sant Josep de l’1 de maig

Es farà la 44a cursa popular i la 27a cursa de fons

L’1 de maig a Montblanc és sinònim de curs a l’ermita de Sant Josep. El Club Atlètic Montblanc ha organitzat, un any més, la clàssiques curses a l’ermita. En concret, es farà la 44a edició de la cursa popular i la 27a cursa de fons.

Com en les anteriors edicions, la cursa popular tindrà un recorregut de 3 km, mentre que la cursa de fons tindrà un recorregut de 10km pels carrers de Montblanc. En totes dues curses els participants gaudiran d’esmorzar a l’arribada. A més, com sempre, les curses tenen un caràcter social. Aquest any una part de les inscripcions es destinaran a tirar endavant projectes de la secció esportiva d’APRODISCA.

Pel que fa a les inscripcions, des de la 27a Cursa de fons es poden fer del 25 de març al 28 d’abril o fins a arribar als 150 participants, a la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat al preu de 13 euros. Tots els participants de la cursa de fons a més del servei de cronometratge per xip, tindran la bossa del corredor amb diferents regals, avituallament durant la cursa, esmorzar i beure a l’arribada, servei de massatge i sorteig de regals dels col·laboradors.

Les inscripcions de la 44a cursa popular tindran lloc el mateix dia de la cursa de les 8:30h a les 9:30h al preu de 3 euros que es destinarà als projectes de la secció esportiva d’APRODISCA. A l’arribada tots els participants de la cursa popular també tindran esmorzar i podran participar del sorteig de regals.

Tota la informació de les curses, així com de les diferents novetats per aquesta edició, es poden trobar a la web del club Atlètic Montblanc així com a les diferents xarxes socials del club.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook