El Club Atlètic prepara la pujada i caminada a l’ermita de Sant Joan pel 24 de juny

Serà la 30a pujada i la 23a caminada

El Club Atlètic Montblanc torna a organitzar una edició més la tradicional pujada i caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc, una prova que té lloc el 24 de juny, diada de Sant Joan.

Aquest any tindrà lloc la 30a Pujada i la 23a Caminada a l’ermita de Sant Joan. Una activitat que també es combina amb els actes que els ermitans de Sant Joan fan cada any el 24 de juny en favor de la reconstrucció de l’ermita i tot el seu entorn.

El recorregut de la pujada té aproximadament 7 km i recorre senders i camins del terme de Montblanc, passant per llocs tan emblemàtics com la Pascuala o els plans de Sant Joan, amb sortida a la plaça Major i arribada a l’ermita de Sant Joan.  Es pot fer tant en modalitat caminant com en modalitat corrent.  En les dues modalitats els participants a l’arribada tenen un bon esmorzar dels ermitans, avituallament, fruita i la bossa amb els records de la pujada.

Pel que fa a les inscripcions, es limitaran a 100 participants entre les dues proves (50 participants per cada prova).  Les inscripcions ja es poden fer a partir d’aquest dijous 1 de juny i fins el 22 de juny o a l’arribar al límit de participació a la web www.atleticmontblanc.cat al preu de 10 euros.  

Tota la informació de la pujada i les novetats per aquest any es poden seguir a la web del club, o al facebook i instagram.  

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook