Club Tennis Montblanc

El Club Tennis Montblanc celebra 40 anys d’història

El passat cap de setmana va organitzar diverses activitat per commemorar l'aniversari

El Club Tennis Montblanc celebra 40 anys aquest 2018 i fer commemorar-ho ha organitzat diverses activitats. El passat divendres 6 de juliol la directiva del club i autoritats municipals van inaugurar els actes i l’exposició dels 40 anys del tennis a Montblanc. A la mostra s’hi poden veure quadres de joc de l’any 1980, fotografies històriques d’aquests quaranta anys i objectes de gran valor per al club, i es podrà veure fins al 15 de setembre.

Ja dissabte, un dels actes més emotius va ser la trobada ex-alumnes de l’escola de Tennis de tots aquests 40 anys. Durant l’acte es va lliurar un rècord als entrenadors que han tingut al llarg d’aquest 40 anys. Els entrenadors Josep Martin Lou, Salvador Benet i Florian Martínez van rebre un reconeixement a la seva dedicació per l’escola del Club Tennis Montblanc i van poder passar una estona formidable amb alguns dels seus ex-alumnes. A l’acte hi van assistir gent de diferents generacions i van poder recordar bells moments i records que perduraran per sempre. En acabar es va celebrar un dinar a les instal·lacions del club.

També hi va haver lloc pels amants del pàdel. Durant tot el matí els dos jugadors del World Padel Tour, Guillem Figuerola i Gerard Francino van oferir un clínic durant tot el matí. En aquest clínic es treballen aspectes defensius i ofensius del pàdel i van servir per veure dos jugadors d’alt nivell en acció.

Tot seguit varen realitzar un partit d’exhibició juntament amb els jugadors Alex Casas i Albert Viñas, dos dels jugadors provincials amb millor rànquing. Els quatre van oferir grans estones de bon joc i els espectadors van poder veure pàdel de gran qualitat.

Aquest dissabte, 12 hores de tennis
Aquest proper dissabte dia 14 de juliol es celebra a les instal·lacions del Club Tennis Montblanc la diada de les 12 hores. Durant tot el dia hi haurà un seguit d’activitats variades per poder passar el dia amb família. Hi ha temps per apuntar-se fins divendres. Durant tot el dia hi haurà partits de tennis, de pàdel, gimcana pels més petits, concurs de rebosteria, zumba, també es realitzarà el tradicionals partit de futbol i s’acabarà la jornada amb un sopar per celebrar els 40 anys del club.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp