Pep Torres/EFMR

El concert de la TLP amb Judit Nedderman, el gran èxit de les Festes de Sant Maties

L'antiga eslgésia de Sant Francesc es va omplir de gent per escoltar la proposta musical

El concert del cor i orquestra TLP amb Juditt Neddermann ha estat un dels èxits de les Festes de Sant Maties de Montblanc. Centenars de persones van omplir dissabte l’antiga església de Sant Francesc per acollir aquest concert, que també va comptar amb la participació dels joves acollits a l’alberg Jaume I de l’Espluga de Francolí.

Era l’estrena d’aquest format de concert que fa mesos que l’orquestra i la cantautora estaven preparant. El cor i l’orquestra Treu-li la Pols al treu Instrument han interpretat temes de Neddermann, deixant un bon sabor de boca entre tots els presents.

Unes festes plenes de gegants i bestiari
Els gegants i el bestiari han estat els gran protagonistes de les Festes de Sant Maties. 25 colles d’arreu del país han participat aquest cap de setmana a la trobada gegantera per celebrar els 25 anys dels Amics dels Gegants de Montblanc.

També el seguici festiu montblanquí ha sortit al carrer per celebrar les festes en honor al patró de Montblanc. Només aquest diumenge a la tarda la pluja va fer canviar l’actuació del seguici petit, que es va traslladar a l’interior de l’església de Sant Francesc.

També ha tingut una bona acollida la ubicació de les atraccions d’enguany, que han estrenat espai als terrenys on cada estiu se celebra l’Acampada Jove, a l’altra banda de les vies del tren. Tot i la reticències inicials d’alguns usuaris, sembla que l’espai ha tingut una bona acollida.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp