@laiablavi i @spallise

El concurs d’Instagram de la Festa Major reb més de 700 fotografies

Els premiats van guanyar en dues categories: la de fotos diürnes i la de nocturnes

Durant la passada Festa Major de Montblanc els aficionats a la xarxa social Instagram van tenir l’oportunitat de participar en un concurs de fotografia que va fer que desenes d’aficionats etiquetessin les seves imatges amb els hashtags #fmmontblanc #montblancmedieval i #montblancdigital. Van entrar a concurs, pràcticament, 700 fotos molt variades i de qualitat.

El concurs estava organitzat pel CTIC Montblanc Digital, l’Oficina de Turisme de Montblanc i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Montblanc. Hi havia dues categories: fotos diürnes i fotos nocturnes de la Festa Major. A la categoria diürna la guanyadora va ser l’iger @laiablavi, amb una foto de l’àliga sota un paraigües durant un episodi de pluja. El seu premi és un terminal smartphone de 4,5”. En categoria nocturna el premi va ser per @spallise, amb una imatge del correfoc, que s’endurà una tauleta digital de 7”.

Els premis són gentilesa de CIDE i Copimac, i seran lliurats el proper dissabte 4 d’octubre al matí. Els quatre finalistes de cada categoria, aquell dia, també tindran una visita guiada, gentilesa de l’Oficina de Turisme de Montblanc.

Just aquesta mateixa setmana es faran públiques les bases per al proper concurs d’Instagram, que es farà coincidir amb la celebració de la setena edició de Clickània

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp