CCCB

El Consell Comarcal de la Conca aprova la nova estructura organitzativa

Carme Pallàs assumeix la vicepresidència del Consell

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha celebrat aquest dilluns el primer ple d’aquest mandat, que ha servit per aprovar la nova estructura organitzativa de l’ens. Carme Pallàs, regidora d’ERC a l’Ajuntament de Montblanc, serà la vicepresidenta del Consell Comarcal.

El plenari també va aprovar els consellers i conselleres que formaran part de la junts de govern. A banda del president Magí Trullols i la vicepresidenta Carme Pallàs, en formaran part també Josep M. Vidal i Ramon M. Caixal per ERC, Rosa Sánchez i Josep Amill per JxCAT, i Josep Sales per la FIC.

D’altra banda, el plenari va aprovar les competencies que tindran els consellers i conselleres comarcals. Sara Janer serà la responsable d’assistència tècnica urbanística, Josep Sales de benestar social, Artur Miró de consum, Joan Canela assumirà cultura, Judit Garcia serà la consellers comarcal d’ensenyament i Carme Pallàs assumirà habitatge.

Ramon Caixal serà el conseller d’hisenda i règim intern, Aida Morgades assumirà igualtat, Carme Amenós serà la responsable d’infraestructures i telecomunicacions, Ricard Miquel s’encarregarà de joventut, esports i participació ciutadana i Josep Amill continuarà al capdavant de medi ambient. Josep Corsellas serà el conseller de mobilitat, Santi Porta assumirà promoció econòmica, Carme Ferrer serà la consellera de sostenibilitat, paisatge i agricultura i finalment Albert Espanyol s’ocupara de l’àrea de turisme.

El Ple va aprovar també, entre d’altres, la nova composició de l’Organisme Autònom de Desenvolupament i del Consell d’Administració de l’Organisme de Gestió i Control dels Serveis Mediambientals. Ambdós encapçalats per Magí Trullols com a president del Consell Comarcal.

Per últim, el Ple va ser informat també de la ratificació com a gerent del Consell Comarcal de Ramon Palou i Capdevila

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp